maandag 27 maart 2017

Opdracht: geboortekaartje

Het is al even geleden dat we iets gepost hebben, maar vandaag laten we eindelijk meer weten over het leuke opdracht van een paar maanden geleden. Via onze Facebook kregen we de vraag of we ook een geboortekaartje konden maken. Na enig overleg besloten we om dat te doen. We zijn samen aan de knutsel gegaan en hebben een paar voorbeeldkaartjes gemaakt. De ouders van de kleine wilden een combinatie van twee van de voorbeeldkaartjes. Toen we dat eenmaal bedacht hadden, zijn we aan de slag gegaan. We besloten de taken wat te verdelen. Jacqueline sneed hartjes uit, Mirjam olifantjes. op Oudjaarsdag hebben we de helft van de kaarten in elkaar gezet, want in totaal moesten er wel 100 kaartjes komen! In de twee weken erna hebben we de andere helft afgemaakt.

En begin maart kregen we een kaartje die we zelf gemaakt hadden. Nu met de geboortedatum van de kleine erop geschreven. En jullie zijn nu natuurlijk heel erg nieuwsgierig naar hoe dat kaartje is geworden. Dus hier een foto:

Gebruikte materialen:
-Scrappapier, hartje en olifantje: Marianne Design
-Stempels: HEMA
-Label: mal Nellie Snellen


Op het labeltje stond de geboortedatum. Het was wel een enorme klus en we waren allebei blij toen we klaar waren. Of we nog een keer zoiets doen... daar moeten we nog even over nadenken ;-)

Liefs,
Jacqueline en Mirjam

4 opmerkingen:

 1. Nou, ik kan me voorstellen dat je daar even over na moet denken, maar het is een heel leuk kaartje geworden! Lief met het olifantje en de naam.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow wat een productie, 100 stuks! Wel heel gaaf :D groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauwie wat leuk zeg!!
  Toffe uitdaging, maar ik snap dat het veel werk was inderdaad

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Het is wel een werkje, dat weet ik, want voor mijn 4 kinderen maakte ik ze ook zelf op mijn eentje. Ook telkens 100 stuks. ☺

  BeantwoordenVerwijderen