dinsdag 31 mei 2016

Dierwetenschapper

Oeps... toen had ik al een maand lang niet geblogd. De afgelopen maand is heel druk en hectisch geweest, ik moest mijn lio-assessment doen (wat ik trouwens gehaald heb) en verschillende (her)tentamens. Ik heb wel veel geknutseld, maar omdat we zaterdag de jaarlijkse verkoping bij de kerk hebben pak ik de kaarten die ik maak direct in. Voor deze week heb ik er een aantal uit de verpakking gehaald zodat ik toch wat kan laten zien. Ik heb wel een aantal plannen met dit blog en de webshop, maar dat zal ik eerst met Jacqueline moeten overleggen... Ik lees jullie berichtjes zoveel mogelijk, maar ik heb het gewoon te druk om overal op te reageren. Dan is een app als Instagram wel handig, je dubbelklikt op de foto en de mensen weten dat je het leuk vind wat ze gemaakt hebben, maar het kost niet zoveel tijd. Oké. Tot zover mijn verhandeling over druk, tijd tekort en dergelijke.

Vandaag laat ik een heel bijzondere kaart zien. Ik heb deze kaart gemaakt voor mijn broer (de man van Jacqueline), hij is namelijk afgestudeerd. Ik ben heel trots op hem, mijn broer heeft het chronisch vermoeidheidssyndroom, maar het is hem toch gelukt om zijn studie af te ronden. Dit hebben we natuurlijk gevierd, afgelopen zaterdag en ik maakte een kaart voor hem. Ik vind alle beestjes die ik heb heel schattig, maar ik doseer mijn gebruik ervan altijd, omdat ik het veel werk vind om zo'n beestje uit te stansen (soms stans ik er elke dag één uit, zodat ik na een maand ineens een heleboel kaarten met beestjes kan maken). Maar voor mijn broer maakte ik een uitzondering. Hij heeft een bachelor Dierwetenschappen gedaan en dan moet er natuurlijk een kaart komen met feestvierende beestjes. Ik maakte een XL kaart, A5 formaat. Niet alle beestjes die ik heb pasten erop, het konijn en de egel ontbreken. Maar voor de rest is het een gezellige boel, vind je ook niet?Zo. Dit was best een lang berichtje. Trouwens, het blog bestaat inmiddels ook 4 jaar. Ik heb besloten om er dit jaar niet zoveel aandacht aan te besteden, vanwege tijd. Maar wie weet verzinnen Jacqueline en ik nog wel een leuke actie om het toch nog een beetje te vieren. Houd het blog in de gaten! Deze week komen er sowieso nog twee berichtjes en ik ga mijn uiterste best doen om volgende week weer te schrijven. 

Liefs,
Mirjam

2 opmerkingen:

  1. Dat is zeker een prestatie van je broer! En wat een beestenbende heb je er van gemaakt ;) erg leuk! En ja, dat tijdsprobleem, dat ken ik... Gefeliciteerd ook met je assesment! Nu op zoek naar een baan? Of pas als je echt helemaal klaar bent met de studie?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke kaart voor je broer, heel toepasselijk! Soms heb je inderdaad wat drukkere periodes dat er van het bloggen niet zoveel komt. Kan gebeuren :). Gefeliciteerd met je 4-jarig bestaan van het blog en met het halen van je assessment. Groetjes, Linda

    BeantwoordenVerwijderen