donderdag 31 mei 2012

Shoppen

Hallo,

Vandaag ben ik met mijn schoonzus wezen winkelen. Dat was nog eens wat. Vooral de buit waarmee ik thuis kwam;-) 8 boeken (tweedehands), twee t-shirts, teenslippers en... allemaal blokjes die je kunt gebruiken voor kaarten maken en scrapboeken. Nu heb ik in geen eeuwen kaarten gemaakt, omdat ik een hekel aan 3D-knippen heb, en mijn moeder had altijd van die plaatjes om 3D-kaarten te maken;-) Maar nu ga ik het een hele andere kant opgooien. Ook ben ik bezig om mijn eigen agenda te maken. Ik heb een boekje, A5 formaat gekocht bij de action, 80 pagina's, dacht ik. En iedere twee bladzijden is één week;-). Nu is het natuurlijk leuk als er af en toe ook bladzijden staan waar je wat extra's op kan schrijven. En dat de randen leuk versierd zijn. Daarvoor kan ik het papier ook gebruiken. Ik zal binnenkort eens kijken of ik foto's kan maken van mijn 'zelfgemaakte' agenda. Maar dat is niet het enige. Ik heb ook nog 100 meter ijzerdraad gekocht, voor m'n sieraden. Wire&Wire, koperdraad waar je echt superleuke dingen mee kan doen, in 12 kleuren. Ook nog oorstekers, om knopjesoorbellen te maken en om hangers te maken. En als laatste nog 8 nieuwe vakjesdozen voor m'n kralen. Ik had wel dozen daarvoor, maar de deksels waren allemaal kapot, afgebroken. Nu vind ik dat niet zo'n prettig idee, want als er een doos valt liggen mijn kralen door het hele huis. Dus ook nieuwe dozen. De oude bewaar ik wel en heb ik ook ideetjes voor. Om bijvoorbeeld naaigaren in op te bergen, da's toch minder erg als het door je huis stuitert dan kralen.
Ik heb een foto van de buit gemaakt, de vakjesdozen staan er niet op. Misschien dat ik een dezer dagen mijn kralencollectie ga showen. Ja, ik houd van showen. En er komen plaatjes van mijn agenda, van mijn eerste zelfgemaakte kaarten (hopelijk) en misschien ook wel iets wat ik ga naaien.... We zien het wel.

Morgen ga ik trouwens ook nog even winkelen. Misschien dat m'n schoonzus dan ook weer meegaat. We gaan de stoffenwinkel hier in de buurt even bewonderen. En niet alleen maar kijken... wat dat betreft ben ik een slechte Hollander.
Nu ga ik mijn buit netjes opbergen en met de eerste dingetjes aan de slag. Heerlijk zo'n vrije avond:-)

Liefs,

Mirjam

Geen opmerkingen:

Een reactie posten