woensdag 30 mei 2012

Ik stel voor dat ik me voorstel.

Hallo,

Na jaren van nadenken heb ik toch maar besloten om een blog te gaan maken. Een blog over mijn creaties.
Daar heb ik zo een aantal redenen voor. Maar misschien is het leuker als ik me eerst even voorstel enzo;-)
Ik ben Mirjam, momenteel 19 jaar. Ik heb iets teveel hobby's, een greep uit de stapel: lezen, gitaarspelen, schrijven, sieraden maken, schilderen, tekenen, breien, borduren (hoewel ik dat al tijden niet meer gedaan heb) en ik ben van plan om een naaicursus te gaan volgen. (Schande hè, dat ik dat nog niet kan;-)). Ik heb een lieve papa en mama waar ik nog bij in huis woon, samen met mijn jongste broer. Ik heb nog een broer, die is getrouwd en woont niet meer thuis;-) We hebben een hondje, Pepito, dat is een ernstig lief beest. Momenteel ben ik studieloos. Ik heb Engelse Taal en Cultuur gestudeerd aan de Universiteit Utrecht, eind januari ben ik daarmee gestopt omdat het me te theoretisch was. Volgend jaar hoop ik deeltijd de lerarenopleiding voortgezet onderwijs te gaan doen, mijn vak? Engels natuurlijk;-)
Oké, nu nog even de naam 'Tiuri', het komt van 'de brief voor de koning', nog steeds een van mijn favoriete boeken, vandaar de naam Tiuri.
Mijn hobby's maken misschien al duidelijk waarom ik deze blog heb gemaakt. Om wat meer te laten zien van mijn creaties, gewoon, omdat ik het leuk vindt.
Misschien dat ik ooit ook wel tutorials plaats. Misschien dat ik in de toekomst dingetjes ga verloten o.i.d. Dat is allemaal nog een grote verrassing.
Een van mijn laatste creaties zal ik showen. Het is een lange ketting, de techniek die gebruikt is, is kettelen. Ik heb het gemaakt voor mezelf, wat ik niet zo vaak doe, omdat ik niet vaak sieraden draag. Maar ik heb een gekleurd rokje, dat al de kleuren heeft die in de ketting zitten. Over het rokje draag ik een zwart shirt, da's zo saai, daar moet wel een ketting bij. En als je die zelf kan maken, is dat mooi makkelijk;-)
Voor het eerst heb ik een sieraad een naam gegeven... dat vind ik altijd een vaag iets, maar ik heb het toch maar gedaan;-) En ja, ik vind het ook leuk om in photoshop een soort 'collage' te maken;-)Wel, dit is het einde van mijn eerste bericht. Geen idee wanneer er een volgende zal volgen.

Veel liefs,

Mirjam

Geen opmerkingen:

Een reactie posten